Välkomna till Sikeå SK P12

P12 består av spelare födda 2011 och 2012.

Ledare: Krister Åhman, Mikael Eriksson-Sundh och Morgan Lindberg

Det är aldrig försent att börja spela handboll. Så är du sugen eller vet av en kompis som vill prova. Alla är välkomna!

Hildursborg Boden 24/2
2024-02-22 09:33

Sista matcherna för i år spelas i Boden.

Avresa med buss 06.30 från Jenningshallen.

4 matcher på rad första 10.30 sista 13.30

Föräldrar får gärna följa med och heja, 100kr/person

Vi stannar och käkar "tidig" middag på vägen hem vid lämplig plats.

Att ta med: Matchtröja, shorts, skor, vattenflaska, duschgrejer, lunch om man inte vill köpa på plats, pengar till middag.

Om man vill: Kudde, frukost

Absolut viktigaste en positiv inställning och game face!

Rally VM lördag 17/2
2024-02-15 16:09

Denna text kommer att uppdateras löpande under veckan och gäller publikplats 3 Bygdsiljum och 4 Selsfors.

Vi ska bemanna parkeringen 3 timmar innan första start och kiosken 1,5 timme innan men ställ in er på en gemensam samling kl. 07.00. Vi tar en genomgång av lite säkerhetsrutiner och annan matnyttig information när vi samlas på morgonen.

Våra starttider på sträckan är 10.08 och 16.38.

Det blir en lång dag. Men vi kommer att byta arbetsuppgifter under dagen så att alla kan få se lite av rallyt.

Planen är att F16 och P12 får bemanna kiosken och entrén i första hand samt plocka skräp medan dom vuxna tar hand om parkeringen.

Parkering

Vi ska ha 2-4st som står i Bygdsiljum parkering 3 och kolla entré samt se till att dom parkerar på samma sida. Bilarna får vända på vägen, finns ingen vändplats.

Vid parkeringsplats 4 är det en stor parkering på en åker. Där styr vi upp på plats. Vi måste sprida ut oss lite då det finns avtagsvägar som vi måste bemanna.

Det kommer att komma mediabilar som får köra längre upp mot publikplatsen. Det tar vi på genomgången på morgonen.

Entré och kiosk

Entré och kiosk bemannar barnen tillsammans med någon vuxen. Vi styr upp även det på plats.

Dom som inte står in entrén eller i kiosken kan gå runt och plocka skräp under tiden, det ska vara rent och snyggt runt omkring oss.

Vi ska gå en sista runda och plocka skärp när rallyt är klart. Vi kommer att ha en stor skräppåse vid bajamajorna. Vi ska även samla ihop våra skyltar som är kring parkering 3 och 4.

Pant kan vi samla ihop och panta om vi vill och ta dom pengarna till lagkassorna.

Biljetterna är digitala så de kan visa upp dom i telefonen eller om det har skrivit ut sin biljett. Vi kommer även att få biljetter att sälja på plats.

Vi har en muurika som vi kan grilla hamburgare och korv på i kiosken

Ett pop-up tält finns, är det någon som har ett hemma hör gärna av er, det kan behövas fler.

Har ni eldkorgar hemma så ta gärna med den, ved finns det tillgång till.

Är det någon som har ett bord som vi kan ställa i kiosken samt vid entrén hör av er.

Att tänka på:

Ha varma kläder, lager på lager.

Fika och varm dryck, mackor, frukt med mera. Vi kommer att få hamburgare men dagen är lång!

Ta med något att sitta på, en brassestol samt liggunderlag eller frigolit att stå på.

Ta med en stor flaska med vatten.

Sammandrag 3/2
2024-02-01 15:21
Arbetsschema 3/2

Samling 09.15 ta med vattenflaska, matchtröja, skor, shorts o lunch om de vill.

Arbetsschema sammandrag 25/11
2023-11-24 07:14

Hej. På lördag taggar vi igång med matcher.
Vi hjälper alla till att få igång fiket, sekretariatet och läktare och sedan även att städa läktare, toaletter och omklädningsrum och hålla rent under dagen. Samling 09.30 för spelare. Ta med matchtröja, shorts, skor och vattenflaska.

Nu startar Newbody
2023-10-16 19:51

Nu startar årets försäljning av NewBody.

För att börja sälja och kunna skicka in era beställningar loggar ni in på följande länk:

Registrera dig där med ett befintligt konto, om du sålde i fjol, eller skapa ett nytt.
När du registrerat dig kan du lägga in dina beställningar där så tar kansliet sedan hand om resten. Men det går även att betala direkt och hämta ut via postombud som är otroligt enkelt! Följ bara anvisningarna som passar er familj bäst.
Från den sidan kan du även skapa en länk som du kan dela på t.ex. Facebook eller Messenger.

Det kommer även att komma ut en katalog framöver som vi delar ut på en träning. Men det går bra att starta försäljningen redan nu via våran P-12 länk!

Vi säljer till och med den 30 oktober. Paketen levereras i god tid före jul, så varför inte passa på att köpa lite julklappar.

Målet är att varje spelare ska försöka sälja minst 10 paket var.
Pengarna från NewBody går främst till att täcka resorna till bortamatcher för föreningens ungdomslag. Så ju mer ni säljer desto bättre!

/Ledarna
Sikeå Sportklubb, 16/02 12:00