SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkomna till Sikeå SK P12

P12 består av spelare födda 2011 och 2012.

 

Ledare: Krister Åhman, Mikael Eriksson-Sundh och Morgan Lindberg

 

Det är aldrig försent att börja spela handboll. Så är du sugen eller vet av en kompis som vill prova. Alla är välkomna!

Arbetsschema sammandrag 25/11
2023-11-24 07:14

Hej. På lördag taggar vi igång med matcher. 
Vi hjälper alla till att få igång fiket, sekretariatet och läktare och sedan även att städa läktare, toaletter och omklädningsrum och hålla rent under dagen. Samling 09.30 för spelare. Ta med matchtröja, shorts, skor och vattenflaska.

Nu startar Newbody
2023-10-16 19:51

Nu startar årets försäljning av NewBody.

För att börja sälja och kunna skicka in era beställningar loggar ni in på följande länk: 
 
 
Registrera dig där med ett befintligt konto, om du sålde i fjol, eller skapa ett nytt.
När du registrerat dig kan du lägga in dina beställningar där så tar kansliet sedan hand om resten. Men det går även att betala direkt och hämta ut via postombud som är otroligt enkelt! Följ bara anvisningarna som passar er familj bäst.
Från den sidan kan du även skapa en länk som du kan dela på t.ex. Facebook eller Messenger. 
 
Det kommer även att komma ut en katalog framöver som vi delar ut på en träning. Men det går bra att starta försäljningen redan nu via våran P-12 länk!
 
Vi säljer till och med den 30 oktober. Paketen levereras i god tid före jul, så varför inte passa på att köpa lite julklappar. 
 
Målet är att varje spelare ska försöka sälja minst 10 paket var.
Pengarna från NewBody går främst till att täcka resorna till bortamatcher för föreningens ungdomslag. Så ju mer ni säljer desto bättre!
 
/Ledarna 
Arbetsschema sammandrag 15/10
2023-10-11 12:30

Hej. På söndag taggar vi igång med första matchen för säsongen. 
Vi hjälper alla till att få igång fiket, sekretariatet och läktare och sedan även att städa läktare, toaletter och omklädningsrum och hålla rent under dagen. 

Snart handboll! Men först…
2023-09-06 21:17

Nu är det snart dags för en ny handbollssäsong för alla våra duktiga grabbar. Till denna säsong spelar alla födda 11 och 12 tillsammans i en P12-serie. Alla spelare födda 11 har nu testat på en säsong på stor plan med allt vad det innebär.

För spelare födda 12 innebär det lite nyheter med större plan och fler spelare på planen, längre resor för sammandrag. Resor till Boden, Sundsvall, Sollefteå för att nämna några exempel.

Det innebär lite nyheter för er föräldrar också där vi behöver er hjälp. Nu när vi ska spela på stor plan kommer vi även ansvara för sekretariat med tidtagning, sköta resultattavla m.m förutom att bara sälja fika.


Alla bör ha fått mail om FU1 (funktionärsutbildning 1) som vi vill att minst en vårdnadshavare per barn SKA gå. Då vi alla föräldrar kommer att bli kallade att sitta i sekretariatet i år så är det ett krav att gå utbildningen. Sätt av en dag och boka in söndag 17/9 kl 9.00-14.00. Vad jag hört är tiden väl tilltagen och kommer inte hålla på så länge. Gör det redan nu så det inte glöms bort!

 

17/9 9.00-14.00 FU1 - för de som aldrig suttit, eller bara suttit några gånger i sekretariatet. 

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/?id=1789398

 

17/9 14.30-19.30 - för de som tidigare suttit i sekretariat och kommer sitta på U16 eller damer div. 2

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/?id=1789401

 

Gå in på länken ovan och anmäl er för utbildning. Sikeå står för kostnaden så ni behöver inte betala.


Vi kör igång med träningar i oktober (återkommer om det) och ser fram emot ett hungrigt gäng och en härlig säsong 23/24. 

/Ledarna

Info Sundsvall cup
2023-03-08 19:45
Spelschema

Hej!

Nu är det nära det stora handbollsäventyret!
Här kommer massvis med information. Läs igenom allt noga så får ni förhoppningsvis svar på alla frågor :)

 

Fredag 17/3

Bussen avgår kl 16.00 från Jenningshallen. Var på plats senast 10 minuter före avgång. Den stannar vid busstationen i Bygdeå ca 16.15.

 

Det är bra om ni hinner äta en ordentlig middag innan ni åker och endast tar med lite fika. Om det blir för stressigt att hinna äta packar ni med en lättäten middag. Packa allt som ni behöver i bussen i en liten väska. Övriga saker packar ni i en väska, som vi kan ställa in i bussens packutrymme.

 

Vi är framme i Gaffelbyns vandrarhem i Sundsvall ca 20.00. När vi kommer fram går ni till rummet och bäddar (lägger ut underlakan, sätter på påslakan på täcket och ett örngott på kudden.) Träna gärna på detta hemma.

 

Lördag 18/3

På lördag är det väckning kl 7.30, då tar man på sig matchkläder, packar en väska med duschsaker och går sedan och äter frukost. Kl 8.30 avgår en buss till hallen där vi ska spela.

 

Matchtider

10.00 Sundsvall

13.20 Brännan

16.40 Falu

 

Vi äter lunch (spaghetti och köttfärssås) och middag (helstekt kotlett och rostad potatis) på hallen. Efter vi duschat och ätit middag åker vi tillbaka till vandrarhemmet. 

 

Söndag 19/3

På söndag vet vi ännu inte när väckningen blir eftersom matchtiderna bestäms utifrån lördagens resultat. Innan avresa mot hallen ska alla ha packat alla saker och städat sina rum. 

 

Vi äter lunch (köttbullar med gräddsås och potatis). Senast kl 16.00 är det avfärd från Sundsvall, så vi är hemma ca 20.00 på söndag.

 

Packa gärna med lite mellanmål t.ex. frukt, drickyoghurt, energibar att äta mellan matcherna. Det finns kylskåp att ställa in saker i på vandrarhemmet. 

 

Det finns kiosker på hallen där man brukar kunna köpa korv och toast.
Det finns även möjlighet att köpa T-shirts, bollar, vattenflaskor, mössor med cup-logga om man vill. I kioskerna kan man betala med swish eller kontanter. 

 

Att packa med:
Matchtröja
Shorts
Skor

Strumpor gärna flera par.
Överdragskläder
Vattenflaska

Sängkläder (lakan, påslakan och örngott) sovsäck funkar också.
Sovkläder

Ev. kudde, kan vara skönt att ha sin egen.

Handduk
Duschsaker 
Hygienartiklar och ev. medicin

Vanliga kläder
Tofflor (inne)
Varm jacka och skor, mössa och vantar
Ryggsäck/väska att ha då vi går till/från hallen

Middag/mellanmål till bussen + servetter om det blir kladdigt

Kvällsfika till fredag

Mellanmål att ha mellan matcherna. 
Pengar 

 

Kom ihåg packa smart! Ha maten till bussen i en egen väska. Det kommer vara fullt på bussen, så ju mer saker vi kan ha i bussens packutrymmen desto mer plats i bussen.

 

Hör av er om ni undrar över något!

Kommande matcher
Lör 16/12 12:00
Lör 20/1 11:00
Lör 3/2 11:00
Lör 24/2 11:00
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Sikeå Sportklubb, 13/11 19:59 
Sikeå Sportklubb, 24/09 09:32 
Sikeå Sportklubb, 02/09 12:18