Välkommen till Sikeå SK Handboll

I menyerna ovan hittar ni information om respektive lag.

Klicka gärna in på Kalender för att ta del av Sikeå SK´s verksamhet kommande säsong.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med någon specifik person?
Klicka på Kontakt i menyn ovan för att kontakta Sikeå SK.

Handbollens dag!
2024-02-16 12:00

Lördag 27 April mellan 10.00 och 14.00 är det dags för handbollens dag. Vi kommer med anmälningslänk när det närmar sig. Save the date!

Anmälan Sundsvall cup
2024-02-07 16:13

Hej!

Ni har kanske redan fått lite information av era respektive ledare gällande Sundsvall Cup 2024 och kanske även gjort en anmälan till dom.

Föreningen vill också ha lite information av er som ska med för bokning av matbiljetter, bussar och boende. Därför vill vi att ni fyller i formuläret som ni kommer till när ni klickar på länken nedan:

Anmälan Sundsvall cup 2024

Såväl Ledare som Spelare fyller i formuläret omgående! Dock senast 13/2!

Efterlysning!
2024-02-05 17:57

Person med näsa för stadgar!

Föreningens stadgar ska ses över och från styrelsen kommer Pia Seidel och Helen Forsberg att arbeta med detta, men vi önskar att någon fler tar plats i vår lilla arbetsgrupp!

På årsmötet i november togs beslutet att ge styrelsen i uppdrag att se över föreningens stadgar. Dels för att ingen översyn är gjord sedan 2015, dels för att vi har hittat saker som behöver revideras.

Tidsplan: Vi arbetar under våren med att se över stadgarna för att kunna lämna ett förslag på reviderade stadgar på ett extra årsmöte sent i vår. Om förslaget godtas och de nya stadgarna fastställs kan vi genomföra det ordinarie årsmötet i höst på de nya stadgarna.

Vid intresse kan ni skicka ett mejl till info@sikeask.se, gärna inom två veckor då vi behöver komma igång med det här arbetet.

Pia Seidel

Ordförande Sikeå SK

Restaurangchansen
2024-01-17 21:37

Det finns två erbjudanden för restaurangchansen.

1. Standardmedlemskap. En användare får tillgång till alla erbjudanden och städer i appen under 365 dagar från att du betalat. Det kostar 300 kr.

2. Familjemedlemskap. Upp till 4 användare får tillgång erbjudanden i appen under 365 dagar från att du betalat. Det kostar 450 kr.

Vill du ta del av detta? Skicka ett mail till info@sikeask.se. Betalning sker till föreningens swish 123 458 63 50. Skriv Restaurangchansen och Standard eller Familj i meddelandet.

helen forsberg, sekreterare Sikeå SK

Årsmöte och ny styrelse
2023-12-14 11:25

Den 20 november genomförde Sikeå SK ordinarie årsmöte och det valdes en ny styrelse som har till uppgift att leda arbetet fram till nästa årsmöte. Styrelsen består av Pia Seidel (ordförande), Helen Forsberg (vice ordförande/sekreterare), Emil Löwdahl (kassör), Johanna Löwdahl (ledamot) samt Sara Sundström och Magnus Ivarsson (suppleanter). På hemsidan under fliken ”Styrelse” kan ni se alla som valdes på årsmötet.

Alla vi som valt att sitta i Sikeå SK:s styrelse gör det för att vi vill att den här föreningen ska fortsätta finnas. Vi vill hålla föreningen levande! Det finns så mycket glädje hos alla barn och ungdomar som spelar handboll och vi ser ett stort engagemang hos våra ledare och vårdnadshavare. Tillsammans kan vi både förvalta och utveckla Sikeå SK. Det kan vara värt att notera att Sikeå SK fyller 90 år i år.

Årsmötet gav den nya styrelsen i uppdrag att se över och ta fram ett förslag på reviderade stadgar. Planen är att göra det under våren, kalla till ett extra årsmöte innan sommaren för att besluta om dessa för att sen kunna genomföra det ordinarie årsmötet i november utifrån de reviderade stadgarna.

Styrelsen fick även i uppdrag av årsmötet att se över föreningens policy samt ta fram en värdegrund. Det arbetet behöver vi göra tillsammans med aktiva och ledare. Det måste vara ett väl förankrat arbete och inget som ska hastas fram. Det är inte heller något vi kommer att starta med då det finns administrativa saker som behöver tas tag i och prioriteras.

Årsmötesprotokollet ligger under fliken Dokument/Årsmöteshandlingar på hemsidan.

Något annat vi kommer att se över är att det inte ska vara krångligt att bli medlem. Som det ser ut nu består föreningens medlemsbas av våra aktiva barn och ungdomar, men vi tycker att det ska vara lätt för alla att bli medlemmar. Att vara medlem är ett av de enklaste sätten att stötta en förening.

Avslutningsvis uppmanar vi alla som vill att engagera sig! Vi behöver både en revisorssuppleant och en till ledamot till valberedningen, men man behöver inte vara förtroendevald för att hjälpa till, det finns mycket annat man kan göra. Om vi är fler som engagerar oss behöver varje person göra lite mindre. Kontaktuppgifter finns under fliken Kontakt på hemsidan.

Med önskan om en God Jul och ett Gott Nytt 2024.

Styrelsen genom Pia Seidel

P12, 22/02 09:33