SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Sikeå SK Handboll
I menyerna ovan hittar ni information om respektive lag.

Klicka gärna in på Kalender för att ta del av Sikeå SK´s verksamhet kommande säsong.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med någon specifik person?
Klicka på Kontakt i menyn ovan för att kontakta Sikeå SK´s kansli för hjälp.
Prova föreningsoverall 3/10 kl 18-20
2023-09-24 09:32

Hej!

 

På tisdag 3 oktober kl. 18-20 på Jenningshallen kommer det finnas möjlighet för de som vill att prova föreningsoverall. 

 

Beställer gör man sedan via länken nedan. Via länken kan man också beställa t.ex. träningströjor, shorts, strumpor, ryggsäck mm. Vet man storlek kan man beställa redan nu.

 

https://team.intersport.se/sikea-sk

 

Det man har beställt hämtar man sedan ut själv på Intersport Mariedal. 

 

 

Funktionärsutbildning Sikeå SK 17/9
2023-09-02 12:18

Hej!

För att vi ska kunna genomföra våra hemmamatcher och sammandrag är det viktigt att vi får föräldrar eller andra personer knutna till våra lag att gå en funktionärsutbildning.

 

Det är en väldigt bra utbildning där man får lära sig lite mer om handboll och får lite mer förståelse för spelet och den behövs för att få sitta i sekretariat på matcher som spelas med spelare födda 2012 eller tidigare. 

 

Det kommer att genomföras två utbildningar i Robertsfors den 17/9, en för nybörjare och en för de som suttit en del i sekretariat. Man anmäler sig via länken nedan. Föreningen står för kostnaden och under passet bjuds det på lättare förtäring. Det står att kursen ska ta 5 timmar, men tiden är väl tilltagen och det finns en bra chans att man bli klar snabbare.  Mer info får du om du klickar på länkarna.

 

17/9 9.00-14.00 FU1 - för de som aldrig suttit, eller bara suttit några gånger i sekretariatet. 

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/?id=1789398

 

17/9 14.30-19.30 - för de som tidigare suttit i sekretariat och kommer sitta på U16 eller damer div. 2

https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/?id=1789401

 

Vi hoppas så många som möjligt anmäler sig till utbildningen. Ju fler som går den detsto bättre flyt får vi på våra hemmamatcher. 

 

/Ledarna för alla våra lag i Sikeå SK

 

Information från interimsstyrelsen för Sikeå SK
2023-07-22 11:05

Vi i interimsstyrelsen vill börja med att tacka alla som på ett eller annat sätt bidrar till att göra Sikeå SK till en levande förening: tränare, ledare, funktionärer, spelare, föräldrar, sponsorer, publik, med flera, med flera. Tack för allt ni gjort, gör och kommer att göra! Vad är då interimsstyrelsen, och varför finns det en sådan? I april kallades medlemmarna i Sikeå SK till ett medlemsmöte. Föreningen hade inte genomfört årsmöten de senaste åren och var därför inte en förening i juridisk mening, vilket innebar att föreningen exempelvis inte kunde söka bidrag från kommunen. Vid medlemsmötet bildades en interimsstyrelse (dvs. en tillfällig styrelse) som ska sköta styrelsearbetet fram till nästa ordinarie årsmöte, och detta planeras att hållas i slutet av september. Ledamöter i interimsstyrelsen är Katarina Ericsson, Morgan Lindberg, Per-Erik Lyrén, Emil Löwdahl, Pia Seidel och Sara Sundström (sammankallande). Emil och Sara är firmatecknare. I samband med årsmötet ska en ny ordinarie styrelse väljas.

 

Ansträngd ekonomi

Föreningens fantastiska tränare och ledare har redan nu påbörjat arbetet kring det sportsliga inför nästa säsong, och vi ser fram emot en handbollssäsong där våra underbara ungdomar får spela den roligaste sporten som finns. Arbetet för interimsstyrelsen handlar dock just nu mycket om ekonomi (bokslut, balansräkning, budget, bidrag, sponsring, etc.). Föreningen har en ansträngd ekonomi där skulderna överstiger de tillgängliga medlen, men vi vet att vi med gemensamma krafter kan få rätsida på den. Vi behöver därför få in alla pengar vi kan, så snart som möjligt. En del i detta är att få in pengar från spelarnas avgifter och försäljningar, så kolla gärna i er e-post (även i skräppostmappen) för att se om ni har någon obetald faktura där. Vi har delat ut papperskopior på fakturor på försäljningar (Newbody, toalettpapper, Sportlotten) och vissa avgifter (t.ex. för Sundsvalls Cup) till de som inte betalt dessa, och även papperskopior för medlems- och spelaravgifter. Totalt uppgår dessa obetalda fakturor till mer än 80.000 kr, vilket är en stor anledning till den ansträngda ekonomin. Den kommande styrelsen behöver se över föreningens rutiner för fakturering av försäljning och medlems- och spelaravgifter för att säkerställa att fakturor betalas i tid, men också att de kommer fram till mottagaren.

 

Bidra gärna

Vill du vara med och sponsra föreningen? Kontakta sponsringsgruppen (Ida Nilsson, ida.nilsson7807@gmail.com, 076-7701777).

 

Vill du engagera dig i föreningen eller har du frågor om föreningens arbete? Kontakta valberedningen (Patrik Nilsson, nilssonpatrik7105@gmail.com, 076-1179525) eller någon av oss i interimstyrelsen.

 

Har du frågor om fakturor? Kontakta Sussi på kansliet, 0934-105 30, info@sikeask.se

 

Kontaktuppgifter interimsstyrelsen:

Katarina Eriksson, gatarina.eriksson@hotmail.com
Morgan Lindberg, morgan.lindberg@outlook.com
Per-Erik Lyrén, mr.lyren@gmail.com
Emil Löwdahl, emil.lowdahl@gmail.com
Pia Seidel, piaspostbox@hotmail.com
Sara Sundström, sara.sundstrom79@gmail.com

Sikeå SK Kallar till Medlemsmöte!!
2023-04-18 08:58

Vi kallar härmed samtliga medlemmar i Sikeå SK Handboll till medlemsmöte enligt nedan:

 

Söndagen den 23 april 2023

Tid: 18:00

Plats: Jenningsskolan

 

Vi kommer att diskutera organisationsutveckling, ekonomi och tävling med mera.

Ta nu chansen att påverka din förening med idéer, synpunkter och tankar.  Vi ser gärna att minst en förälder per spelande barn/ungdom deltar på mötet så vi säkerställer att vi kan fortsätta bedriva vår handbollsverksamhet framöver!!!

 

#tillsammans

Hjärtligt välkomna!!!

 

Sikeå SK Handboll

Handbollens Dag 29 April
2023-04-05 15:39

Nu börjar handbollssäsongen lida mot sitt slut och självklart ska det avslutas som vanligt med våran underbara Handbollens Dag med mix matcher med alla lag och prisutdelning.

 

Gå in på länken och föranmäl er så sparar vi lite tid och underlättar arbetet för oss att få en indikation på hur många som kommer att delta. (Anmälan är inte bindande.)

 

Anmälan till Handbollens Dag 29/4 2023 (google.com)

Nyheter från våra lag
F12, 09/09 13:01 
P14, 02/09 22:37 
F16, 21/04 12:12 
P10, 29/03 09:00 
F16, 23/03 17:38