Välkommen till Sikeå SK Handboll

I menyerna ovan hittar ni information om respektive lag.

Klicka gärna in på Kalender för att ta del av Sikeå SK´s verksamhet kommande säsong.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med någon specifik person?
Klicka på Kontakt i menyn ovan för att kontakta Sikeå SK.

Information om nya SportAdmin
2024-06-20 11:46

Hej,

Sikeå SK Handboll går över till den nya versionen av SportAdmin som redan nu är aktiv. Det nya systemet ger oss bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet, men framförallt kommer det att innebära en minskad manuell administration för oss i styrelsen, vilket är en förutsättning då vi inte längre har ett kansli. För dig som medlem innebär det att du kan betala med fyra olika betalningsmetoder, alla i samarbete med Qvickly som är SportAdmins betalpartner.

De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:
• Kortbetalning
• Swish
• Fakturabetalning*
• Delbetalning*
* vid faktura- eller delbetalning kommer det att tas en lätt kreditupplysning. Detta är en standardkontroll och ingenting som påverkar din kreditvärdighet.

Administrationsavgift
Med det nya systemet och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr, beroende på fakturans storlek – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration.

I den här processen har vi som förening inte haft så mycket val om vi ska fortsätta med SportAdmin som system - den gamla versionen ska stängas ner och alla SportAdmins kunder förflyttas in i den nya versionen. I den nya versionen är betalningslösningar med Qvickly som leverantör tvingande för föreningen vilket också underlättar administrationen.

Vad innebär det för föreningen?
Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare. Vi frigör många timmar från främst vår kassör som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin och tillsammans med deras betalpartner Qvickly. Det gör att vi i stället kan lägga vår tid på det vi verkligen behöver prioritera för närvarande, att utveckla föreningen och vår verksamhet.

Vad innebär det för mig som medlem?
För dig som medlem innebär det att det blir smidigare med anmälan och betalning. I medlemsappen finns många funktioner som förenklar kring Sikeå SK, våra lag och deras aktiviteter. Administrationsavgiften gör detta möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i Sikeå SK Handboll och vår verksamhet.

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play. Om ni inte har den nya versionen blir ni uppmanade att uppdatera den gamla nästa gång ni loggar in.

Har ni frågor når ni oss på info@sikeask.se.

Med önskan om en trevlig midsommar!

För styrelsen /Pia Seidel

Handbollens dag 2024
2024-04-29 11:46

I lördags avrundade vi säsongen med Handbollens dag. Styrelsen vill rikta stort tack till alla ledare, spelare och föräldrar för en fantastisk dag. Det var stor glädje och bra kämpainsatser. Bra jobbat allihopa!

Nu finns motiveringen till årets ungdomsledare, Annika Normark, samt alla lagpresentationer bland våra dokument i mappen Handbollens dag.

Stort tack till ICA Diamanten som sponsrade korv med bröd till alla barn.

Vi tackar för den här säsongen och hoppas på återseende i höst!

Vi vill även lyckönska alla som av olika anledningar slutar och går vidare i livet.

Styrelsen genom helen forsberg, sekreterare.

Handbollens dag!
2024-02-16 12:00

Lördag 27 April mellan 10.00 och 14.00 är det dags för handbollens dag. Vi kommer med anmälningslänk när det närmar sig. Save the date!

Anmälan Sundsvall cup
2024-02-07 16:13

Hej!

Ni har kanske redan fått lite information av era respektive ledare gällande Sundsvall Cup 2024 och kanske även gjort en anmälan till dom.

Föreningen vill också ha lite information av er som ska med för bokning av matbiljetter, bussar och boende. Därför vill vi att ni fyller i formuläret som ni kommer till när ni klickar på länken nedan:

Anmälan Sundsvall cup 2024

Såväl Ledare som Spelare fyller i formuläret omgående! Dock senast 13/2!

Restaurangchansen
2024-01-17 21:37

Det finns två erbjudanden för restaurangchansen.

1. Standardmedlemskap. En användare får tillgång till alla erbjudanden och städer i appen under 365 dagar från att du betalat. Det kostar 300 kr.

2. Familjemedlemskap. Upp till 4 användare får tillgång erbjudanden i appen under 365 dagar från att du betalat. Det kostar 450 kr.

Vill du ta del av detta? Skicka ett mail till info@sikeask.se. Betalning sker till föreningens swish 123 458 63 50. Skriv Restaurangchansen och Standard eller Familj i meddelandet.

helen forsberg, sekreterare Sikeå SK

P14 - Pojkar 2010-2011, 13/03 22:12