Välkommen till Sikeå SK Handboll
I menyerna ovan hittar ni information om respektive lag.

Klicka gärna in på Kalender för att ta del av Sikeå SK´s verksamhet kommande säsong.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med någon specifik person?
Klicka på Kontakt i menyn ovan för att kontakta Sikeå SK´s kansli för hjälp.
USM P16
2020-09-25 14:13

USM 26-27/9
2020-09-18 13:32

EMP-Utb. 8/9 kl.17,30
2020-09-07 14:02

EMP-Utbildning (ElektronisktMatchProtokoll) i att sitta i sekretariatet vid matcher. Gäller alla lag från F/P12 och uppåt.

Detta är en utbildning Svenska handbollförbundet vill att alla som sitter i sekretariatet går varje år. Alltså även om man gått tidigare behöver man gå den igen, för att fräscha upp kunskaperna och gå igenom nya regler.

Det är inte svårt och man behöver inga förkunskaper.

Vi hoppas ni har möjlighet att delta vid utbildningen för klubben är beroende av föräldrar som ställer upp och hjälper till så vi har utbildat folk som sitter på matcherna. Är någon spelare sugen på att sitta i sekretariatet vid matcher får de självklart också gå.

Tid: Tisdag 8/9

Kl: 17.30

Var: Jennings

Covid-19/Corona och styrelsens riktlinjer gällande träning.
2020-03-16 21:30
Styrelsen har under måndagskvällen, 16/3, haft ett extra möte kring hur vi ska agera utifrån läget med Corona-viruset.

Sikeå SK Handboll följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, Svenska Handbollsförbundet, Västerbottens Handbollsförbund samt Riksidrottsförbundet.

Som bekant är alla serier avslutade, oavsett om det fanns omgångar kvar att spela, så det enda som återstår av säsongen är träningar samt Handbollens Dag.

Träningar:

Enligt Folkhälsomyndigheten så finns det finns i dagsläget ingen anledning att ställa in mindre lokala sammankomster, så som träningar.

Med tanke på att skolan är öppen och att majoriteten av våra spelare träffas dagligen i klassrum och på raster ser vi i styrelsen inte att det finns tillräckliga skäl till att vi ska upphöra med träning inom föreningen.

Det är alltså fritt att fortsätta med träningar som vanligt tills säsongen normalt skulle avslutas eller om det kommer skärpta rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Respektive lag och ledare får förstås själva bestämma om man av olika skäl vill avsluta säsongens aktiviteter eller pausa lagets träningar.

Alla ledare ska förstås vara särskilt uppmärksamma på åtgärder enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer för bland annat hygien samt att handboll är en kontaktsport och den som har sjukdomssymtom ska inte delta i vår verksamhet. Den som är frisk kan delta som vanligt.

Handbollens Dag 25/4:

I dagsläget planerar vi för att genomföra Handbollens Dag.

Om begränsningen på 500 personer för ett enskilt arrangemang ligger kvar så kommer dagen INTE att genomföras. Vi har 210 aktiva i föreningen, redan där är det tillräckligt många, och med alla föräldrar och övrig publik så slår vi i taket rejält.

Vi återkommer med mer information längre fram.

/Styrelsen

Länkar:

Folkhälsomyndigheten >>

SHF >>

VHF >>

God Jul och Gott Nytt År
2019-12-24 18:57
Sikeå SK önskar er alla god jul och gott nytt år!
E-14 / Mix 7, 30/03 07:28
F10, 27/03 11:02