Information till dig i åk 1 som vill börja spela handboll!
2022-10-10 21:14

Hej alla föräldrar!

Vad kul att ditt barn vill spela handboll i Sikeå SK. För att bli medlem i föreningen måste man anmäla sig på vår hemsida. Gå in på www.sikeask.se och välj anmäl ny spelare i menyn. Efter det kommer ni att få information via sms och mail.

När man är medlem i Sikeå får man komma på handbollsträningar och spela matcher. Barn som går i åk 1 tränar en gång i veckan under ledning av några av våra äldre handbollsungdomar. För att barnen ska kunna spela matcher behöver vi någon vuxen som kan vara ansvarig för att anmäla till sammandrag och även finnas på plats under matchdagarna. Anmäl gärna ert intresse till Sara Sundström 070-2251611.

Här kommer lite mer info vad som för säsongen 22/23.

Vi har två avgifter i föreningen:

• Medlemsavgift 200:-/Säsong
  • Spelaravgift 250:-/Säsong (ex. bollar, tröjor, västar, anmälningsavgifter, sjukvård, hallhyror o.s.v)

Sikeå skickar ut fakturor på avgifterna via mail till föräldrarna!

Försäljning av Newbody och lotter

Våra yngsta lag behöver inte sälja något under säsongen! Men vi uppskattar såklart om man har möjlighet att sälja lite.

Man bakar till sina egna sammandrag och säljer.

Matchdagar 22/23

20 november Umeå